Vinen er lavet efter den klassiske ”ripasso”-teknik, hvor man under gæringen af de tørrede druer som anvendes til Amarone eller Recioto, hælder nogle af de bedste Valpolicella Classico- vine på den pressede maske og derpå starter en ny gæring. Under anden-gæringen tilsætter man tillige en del tørrede druer for at forstærke den specielle karakter som disse druer besidder. Med andre ord har Decus fået et ekstra tilskud af sukker og frugt- og smagskoncentration, som giver en meget intens, kompleks og alkoholrig vin.
Om produktet
Vinen er lavet efter den klassiske ”ripasso”-teknik, hvor man under gæringen af de tørrede druer som anvendes til Amarone eller Recioto, hælder nogle af de bedste Valpolicella Classico- vine på den pressede maske og derpå starter en ny gæring. Under anden-gæringen tilsætter man tillige en del tørrede druer for at forstærke den specielle karakter som disse druer besidder. Med andre ord har Decus fået et ekstra tilskud af sukker og frugt- og smagskoncentration, som giver en meget intens, kompleks og alkoholrig vin.

