Paul Jaboulet, Les Cypres Vacquerays 2016

199.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Paul Jaboulet, Les Cypres Vacquerays 2016

Paul Jaboulet, Les Cypres Vacquerays 2016

Vores vurdering

”Les Cyprès” Vacqueyras laves på Grenache (75%), Syrah og Mourvèdre fra 35 år gamle vinstokke med en max. udbytte af 35 hl./ha. Jordbunden består af aflejringer af sand, ler og sten fra istiden, som giver god dræning og sikrer vandreserver i bunden. Druerne er håndplukket og transporteres til kælderen i små kasser af 25 kg. for at undgå oxydering. Vinen er gæret på temperaturregulerede rustfrie ståltanke og gennemgår derefter en malolaktisk gæring og en modning i et år på store træfade (foudre).

”Les Cyprès” er Vacqueyras, når det bedst og mest klassisk. Den har en flot, blank, rubinrød farve med lilla skær. Duften er ret åben og frugtrig, med toner af syltede røde frugter og provencalske urter til sidst (Rosmarin, timian). Smagen er kødfuld og kraftig, med god velour og krydrede toner i eftersmagen. Vinen har en god balance mellem styrke, frugtsødme og alkohol.

Brug den til svinekød, and, lam og okse. Serveringstemperatur: 14°-17°. Dekanteres gerne

Om produktet

”Les Cyprès” Vacqueyras laves på Grenache (75%), Syrah og Mourvèdre fra 35 år gamle vinstokke med en max. udbytte af 35 hl./ha. Jordbunden består af aflejringer af sand, ler og sten fra istiden, som giver god dræning og sikrer vandreserver i bunden. Druerne er håndplukket og transporteres til kælderen i små kasser af 25 kg. for at undgå oxydering. Vinen er gæret på temperaturregulerede rustfrie ståltanke og gennemgår derefter en malolaktisk gæring og en modning i et år på store træfade (foudre).

”Les Cyprès” er Vacqueyras, når det bedst og mest klassisk. Den har en flot, blank, rubinrød farve med lilla skær. Duften er ret åben og frugtrig, med toner af syltede røde frugter og provencalske urter til sidst (Rosmarin, timian). Smagen er kødfuld og kraftig, med god velour og krydrede toner i eftersmagen. Vinen har en god balance mellem styrke, frugtsødme og alkohol.

Brug den til svinekød, and, lam og okse. Serveringstemperatur: 14°-17°. Dekanteres gerne

Serveringsforslag

LCP Test

Spar
10%
Ved
2 stk.
Spar
30%
Ved
2 stk.
Spar
10%