Om produktet
Pinot Noir druerne til denne vin hentes på familiens vinmarker i AVA Clarksburg og i AVA Lodi, som begge steder bliver dyrket miljøvenligt efter Lodi Rules. Gæringen foregår på temperaturregulerede ståltanke (24-25ºC) for at bevare så megen friskhed, aroma og umiddelbarhed i vinen som muligt. Herefter følger en malolaktisk gæring og en modning i 12 måneder på brugte franske og amerikanske træfade for at opnå større harmoni, fedme og kompleksitet.
Sand Point Pinot Noir har en meget umiddelbar, aromatisk og sprød stil i både duft og smag, med nuancer af modne ribs, jordbær, kirsebær og milde krydderier. Sammensætningen mellem Clarcksburg-vinen, som tilfører bid og kølighed, og Lodi-delen, som giver frugt og rundhed, giver her en ganske god harmoni. Lige til at nyde!
Server den til grøntsagsretter, pastaretter, fjerkræ og gris, men også gerne til stegt fisk (fx tun) eller hvidskimmeloste.
