Ferrer Bobet Priorat 2016

Spar 14%
Ved 3 stk. 299.00 kr.
Ved 1 stk. 349.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Ferrer Bobet Priorat 2016

Ferrer Bobet Priorat 2016

Vores vurdering

Ferrer Bobets signaturvin kommer fra stejle skråninger i Priorats køligste hjørne og er i denne ekstremt flot anmeldte 2016-årgang lavet på 66% Carignan, 16% Grenache, 13% Syrah og 5% Cabernet Sauvignon.

Markerne har aldrig set skyggen af kunstgødning eller pesticider, og i 2013 lavede man for første gang vin fra disse unge stokke.

Som med Ferrer Bobets andre vine sorteres druerne enkeltvis og sikrer dermed en ekstrem renhed, da ingen druer med det mindste rosinpræg kommer med videre i processen. I vinhuset er mosten gæret ved det naturlig gær i store egetræsbeholdere, hvorefter vinen har lagret 12 måneder i let-toastede franske egetræsbarriques (60% nye) af højeste kvalitet. Til sidst aftapning uden filtrering eller klaring, og brugen af SO2 ved flaskning er minimal (total under 50 mg/l).

For en vin på unge stokke er duften ganske enkelt fantastisk med både brombær, violer, creme de cassis, urter, grillet kød og tobak. Smagen er essensen af Priorat men på en løftet og frisk måde, der samtidig gør den forunderligt drikkevenlig: Mørk og rød, dyb men frisk flot mineralsk spændstighed samt silkebløde tanniner, der bidrager til vinens cremede tekstur og imponerende dybde.

En fantastisk vin til både grillsæson eller til juleanden, hvor kompositionen af sødme, syre og struktur er lige i skabet. Vi servering ved 14-15 grader af et stort klassisk Bordeaux-glas. Velbekomme og skål!

97 point - James Suckling, juli 2019

Om produktet

Ferrer Bobets signaturvin kommer fra stejle skråninger i Priorats køligste hjørne og er i denne ekstremt flot anmeldte 2016-årgang lavet på 66% Carignan, 16% Grenache, 13% Syrah og 5% Cabernet Sauvignon.

Markerne har aldrig set skyggen af kunstgødning eller pesticider, og i 2013 lavede man for første gang vin fra disse unge stokke.

Som med Ferrer Bobets andre vine sorteres druerne enkeltvis og sikrer dermed en ekstrem renhed, da ingen druer med det mindste rosinpræg kommer med videre i processen. I vinhuset er mosten gæret ved det naturlig gær i store egetræsbeholdere, hvorefter vinen har lagret 12 måneder i let-toastede franske egetræsbarriques (60% nye) af højeste kvalitet. Til sidst aftapning uden filtrering eller klaring, og brugen af SO2 ved flaskning er minimal (total under 50 mg/l).

For en vin på unge stokke er duften ganske enkelt fantastisk med både brombær, violer, creme de cassis, urter, grillet kød og tobak. Smagen er essensen af Priorat men på en løftet og frisk måde, der samtidig gør den forunderligt drikkevenlig: Mørk og rød, dyb men frisk flot mineralsk spændstighed samt silkebløde tanniner, der bidrager til vinens cremede tekstur og imponerende dybde.

En fantastisk vin til både grillsæson eller til juleanden, hvor kompositionen af sødme, syre og struktur er lige i skabet. Vi servering ved 14-15 grader af et stort klassisk Bordeaux-glas. Velbekomme og skål!

97 point - James Suckling, juli 2019

Serveringsforslag

LCP Test

Spar
24%
Spar
12%