Chateau Suau, Côtes de Bordeaux 2016

Spar 28%
89.95 kr.
Før 125.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Chateau Suau, Côtes de Bordeaux 2016

Chateau Suau, Côtes de Bordeaux 2016

Vores vurdering

En dejlig og let drikkelig Bordeaux med en mørk rubinrød farve. Smagen er fyldig, kødfuld med noter af brombær og solbær. Vinen er rund og blød i munden med en frisk og vedholdende eftersmag.

Château Suau, der er beliggende i Côtes de Bordeaux-Cadillac appellationen (tidligere benævnt 1. Côtes de Bordeaux) har omkring 65 hektar vinmarker. Vinstokkene står på en undergrund af grus og ler. Markernes specielle "terroir" er begunstiget af syd/syd-østvendte skråninger og plateauer.

Produktionen på slottet er 100% økologisk, og foregår med den verdenskendte ønolog Michel Rolland i spidsen.  
Vinen er produceret på 85% Merlot og 15% Cabernet Sauvignon.

Under høsten foretages en omhyggelig sortering i kælderen og stilkene fjernes. Gæringen foregår i termoregulerede tanke af rustfrit stål. Efterfølgende lagres vinen i 18 måneder inden den tappes på flaske.

Serverings-TIP
Serveringstemperaturen bør være 16 – 18 grader. Vinen er velegnet til rødt oksekød, flæskesteg, kød fra grillen, gerne med ikke for kraftigt tilbehør.
Det er også en perfekt rødvin at servere til hårde men ikke for kraftige oste.

Om produktet

En dejlig og let drikkelig Bordeaux med en mørk rubinrød farve. Smagen er fyldig, kødfuld med noter af brombær og solbær. Vinen er rund og blød i munden med en frisk og vedholdende eftersmag.

Château Suau, der er beliggende i Côtes de Bordeaux-Cadillac appellationen (tidligere benævnt 1. Côtes de Bordeaux) har omkring 65 hektar vinmarker. Vinstokkene står på en undergrund af grus og ler. Markernes specielle "terroir" er begunstiget af syd/syd-østvendte skråninger og plateauer.

Produktionen på slottet er 100% økologisk, og foregår med den verdenskendte ønolog Michel Rolland i spidsen.  
Vinen er produceret på 85% Merlot og 15% Cabernet Sauvignon.

Under høsten foretages en omhyggelig sortering i kælderen og stilkene fjernes. Gæringen foregår i termoregulerede tanke af rustfrit stål. Efterfølgende lagres vinen i 18 måneder inden den tappes på flaske.

Serverings-TIP
Serveringstemperaturen bør være 16 – 18 grader. Vinen er velegnet til rødt oksekød, flæskesteg, kød fra grillen, gerne med ikke for kraftigt tilbehør.
Det er også en perfekt rødvin at servere til hårde men ikke for kraftige oste.

Serveringsforslag

LCP Test

Spar
16%
Ved
6 stk.
Spar
9%
Spar
9%
Spar
13%
Ved
2 stk.
Spar
10%
Ved
6 stk.
Spar
34%