Chateau Suau Cadillac, Côtes de Bordeaux 2015

180.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Chateau Suau Cadillac, Côtes de Bordeaux 2015

Chateau Suau Cadillac, Côtes de Bordeaux 2015

Vores vurdering

Denne vin er en ægte fransk charmør. Kødfuld, frugtagtig og forfører med dens aromaer af røde frugter og sorte kirsebær i flot harmoni med svage fadtoner, men også med sin smukke struktur og sin friske og elegante finish.
Det er en virkelig velproduceret vin.

Château Suau, der er beliggende i Côtes de Bordeaux-Cadillac appellationen (tidligere benævnt 1. Côtes de Bordeaux) har omkring 65 hektar vinmarker. Vinstokkene står på en undergrund af grus og ler. Markernes specielle "terroir" er begunstiget af syd/syd-østvendte skråninger og plateauer.

Produktionen på slottet er 100% økologisk, og foregår med den verdenskendte ønolog Michel Rolland i spidsen.  
Vinen er produceret på 70% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon samt
10% Cabernet Franc.

Under høsten foretages en omhyggelig sortering i kælderen og stilkene fjernes. Gæringen foregår i termoregulerede tanke af rustfrit stål. Efterfølgende lagres vinen i minimum 12 måneder på franske egetræsfade.

Serverings-TIP
Serveringstemperaturen bør være 16 – 18 grader. Det er en rødvin, som virkelig viser sig fra sin bedste side, hvis den serveres til klassiske danske kødretter med kraft og saft, eller til modne kraftig oste.

Om produktet

Denne vin er en ægte fransk charmør. Kødfuld, frugtagtig og forfører med dens aromaer af røde frugter og sorte kirsebær i flot harmoni med svage fadtoner, men også med sin smukke struktur og sin friske og elegante finish.
Det er en virkelig velproduceret vin.

Château Suau, der er beliggende i Côtes de Bordeaux-Cadillac appellationen (tidligere benævnt 1. Côtes de Bordeaux) har omkring 65 hektar vinmarker. Vinstokkene står på en undergrund af grus og ler. Markernes specielle "terroir" er begunstiget af syd/syd-østvendte skråninger og plateauer.

Produktionen på slottet er 100% økologisk, og foregår med den verdenskendte ønolog Michel Rolland i spidsen.  
Vinen er produceret på 70% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon samt
10% Cabernet Franc.

Under høsten foretages en omhyggelig sortering i kælderen og stilkene fjernes. Gæringen foregår i termoregulerede tanke af rustfrit stål. Efterfølgende lagres vinen i minimum 12 måneder på franske egetræsfade.

Serverings-TIP
Serveringstemperaturen bør være 16 – 18 grader. Det er en rødvin, som virkelig viser sig fra sin bedste side, hvis den serveres til klassiske danske kødretter med kraft og saft, eller til modne kraftig oste.

Serveringsforslag

LCP Test

Spar
25%
Spar
10%
Spar
15%
Ved
3 stk.
Spar
15%
Ved
3 stk.
Spar
20%