Jean Vesselle

7 varer
Viser: 7 varer
Min butik:
Spar
9%
Jean Vesselle, Demi Sec
Jean Vesselle, Demi Sec
319.00 kr.
Før 349.00 kr.
customer-list-add
På lager online (7 stk)
- Levering 1-2 dage
Spar
18%
Jean Vesselle, Rose demi-sec Cuvee Friandise
Jean Vesselle, Rose demi-sec Cuvee Friandise
369.00 kr.
Før 449.00 kr.
customer-list-add
På lager online (5 stk)
- Levering 1-2 dage
Jean Vesselle, Brut Prestige, Millesime 2008
Jean Vesselle, Brut Prestige, Millesime 2008
599.00 kr.
customer-list-add
På lager online (8 stk)
- Levering 1-2 dage
Jean Vesselle, Rose de Saignee
Jean Vesselle, Rose de Saignee
399.00 kr.
customer-list-add
På vej til lager
Levering 2-4 dage
Spar
10%
Jean Vesselle, Brut Prestige, Millesime 2009
Jean Vesselle, Brut Prestige, Millesime 2009
599.00 kr.
Før 669.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Jean Vesselle, Sec
Jean Vesselle, Sec
349.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Jean Vesselle, Oeil de Perdrix
Jean Vesselle, Oeil de Perdrix
369.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen

Beliggende i byen Bouzy, som især er kendt for den gode kvalitet af Pinot Noir druen, var det lille familiefirma Jean Vesselle op til begyndelsen af det 20. årh. kendt for produktion af fremragende rødvine på Pinot Noir, mens Chardonnay og Pinot Meunier druer blev solgt videre til store producenter. Som mange andre producenter i Champagne så Vesselle i Bouzy alle vinmarker, som ikke var blevet ødelagt af vinlusen Phylloxera, blive udslettet af første verdenskrigs kamphandlinger på stedet. Man genopbyggede derfor alle vinmarker i 1921 og begyndte i 1928 og 1929, som var nogle kæmpe produktionsårgange, at producere fremragende druer. Den økonomiske situation gjorde det imidlertid umuligt at sælge disse druer, og Jean Vesselles bedstefar begyndte derfor selv at lave Champagne. Jean Vesselles far fortsatte produktionen af Champagne men solgte ca. 30-60% af drueproduktionen. Da Jean overtog firmaet, besluttede han at lave Champagne af hele produktionen af druer.